Delvano veldspuiten: Gemaakt voor en door professionals

De veldspuiten van Delvano zijn gemaakt voor gewasbescherming op het hoogste niveau. De sublieme bouwwijze en de eenvoudige bediening zorgen dankzij de nieuwste spuittechnieken voor een spuitresultaat van hoge kwaliteit.  

Veldspuiten voor akkerbouwer, loonwerker en tuinbouwbedrijf

Delvano is fabrikant van zowel getrokken en zelfrijdende als van gedragen veldspuiten. Al in 1960 werd de eerste zelfrijdende veldspuit door Delvano gebouwd. Sindsdien heeft de techniek niet stilgestaan en is het assortiment alleen maar uitgebreid en is Delvano naast zelfrijders ook getrokken en gedragen veldspuiten gaan produceren. Veel spuitmachines hebben hun weg dan ook al gevonden naar gebruikers die hoge eisen stellen aan hun materiaal en het spuitresultaat.


EuroTrac

De Delvano EuroTrac is de meest uitgebreide veldspuit uit de Delvano-stal. De basis voor deze machine is het kenmerkende chassis met onafhankelijk pendelende wielen waardoor de rijeigenschappen van deze zelfrijder zeer comfortabel zijn. De EuroTrac heeft een eenvoudig te bedienen traploos verstelbare spoorbreedte waardoor akkerbouwers en loonwerkers moeiteloos kunnen wisselen tussen gewassen en teelten.

ST-serie

De Delvano ST heeft evenals de EuroTrac veldspuit een onderstel met vier onafhankelijk pendelende wielen voor een optimaal rijcomfort. De veldspuit heeft een vaste spoorbreedte en is uit te breiden met alle mogelijke opties, waardoor deze machine aan alle eisen van loonwerkers en akkerbouwers voldoet.

Comfortabele cabine

De comfortabele cabine op de zelfrijdende veldspuiten is voorzien van alle gemakken. Het zicht vanuit de cabine is optimaal met daarnaast voldoende ruimte voor een bijrijdersstoel. De cabine is voorzien van vier koolstoffilters wat er in combinatie met een overdruksysteem voor zorgt dat de spuitnevel de cabine niet in kan dringen. Climate-control zorgt voor een comfortabele werkplek. Middels een touchscreen en een joystick kunnen alle functies van de spuit eenvoudig bediend worden.

TS getrokken veldspuiten

De veldspuiten uit de TS-serie van Delvano zijn de meest uitgebreide veldspuiten in het segment van de getrokken veldspuiten. De getrokken machines zijn ontworpen om tegemoet te komen aan alle eisen van de professionele telers en loonwerkers. De vele opties als automatische vlakstelling, Bi-Air luchtondersteuning, sectiebediening door middel van GPS en het Auto-Eco-Clean spoelsysteem maken van de TS een meer dan complete veldspuit.

De sterkste spuitboom

De kenmerkende HA-spuitboom is opgebouwd uit een vakwerkconstructie wat zorgt voor een zeer sterke en stabiele boom wat zorgt voor een lange levensduur van de veldspuit. De spuitbomen van de Delvano veldspuiten zijn volledig gemetalliseerd, wat ervoor zorgt dat roest geen kans krijgt. Omdat de boom opvouwt in het verticale vlak vindt tijdens het openen en sluiten van de spuitboom geen torsie plaats, waardoor de belasting van krachten op de ophanging minimaal is.

Naast de HA-spuitboom kunnen getrokken veldspuiten ook voorzien worden van de compactere EAK spuitboom. Deze spuitboom is eenvoudiger uitgevoerd en vouwt horizontaal open en dicht.

Uitgekiende balans

Kenmerkend aan de veldspuiten van Delvano is de 1-puntsophanging. Hierbij bepaalt de zwaartekracht de balans van de boom zodat deze altijd horizontaal hangt zonder ingrijpen van de chauffeur. Heel belangrijk hierbij is dat het balanceerframe zonder wrijving kan pendelen.

Maatwerk

Omdat elke teler zijn eigen specifieke wensen heeft worden de veldspuiten van Delvano samengesteld op basis van de eisen van de gebruiker. De veldspuiten van Delvano blinken uit in lange levensduur, robuuste constructie en bedieningsgemak voor de chauffeur. Dit resulteert in een gemakkelijk te bedienen veldspuit waardoor de chauffeur zich volledig kan concentreren op het werk.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend offerte op of neem contact op met een van onze dealers!

Nieuws

Delvano ST zelfrijdende veldspuit vernieuwd

donderdag 24-12-2020

Delvano Bi-Air luchtondersteuning nu tot 39 meter

dinsdag 01-12-2020

Bakker Ulrum nieuwe Delvano dealer in Groningen

maandag 07-09-2020